Platte daken

Waterdicht maken van platte daken

Platte daken zijn in. We zien ze meer en meer op moderne woningen en kantoorgebouwen. Bij oudere gebouwen vinden we ze vooral terug op een uitbouw. Maar of u nu bouwt, verbouwt of renoveert: uw plat dak moet waterdicht zijn. Daarom gebruiken we dakbedekking die zichzelf al bewezen heeft: roofing, een materiaal dat al jarenlang meegaat en met zijn tijd mee evolueert, en EPDM, synthetische en elastische rubber waar u tientallen jaren geen omkijken meer naar hebt.

Voor elk plat dak de juiste isolatie

Maar een plat dak doet méér dan alleen maar beschermen tegen vocht en neerslag. Het moet ook de warmte binnen houden. Profis plaatst in overleg met u de isolatie die het meest aangewezen is voor uw gebouw. We raden twee manieren aan:

  • de methode van het warme dak. Op uw dakconstructie leggen we eventueel eerst een dampscherm, gevolgd door de isolatie en de waterdichte laag.

  • de methode van het omgekeerde dak. De isolatie leggen we óp de waterdichte laag. Bovenop de isolatie komt bijvoorbeeld hout, grond of grint. Ideaal voor een groendak of dakterras.

Skylight dakramen

Wilt u via uw plat dak ook genieten van extra buitenlicht? Profis specialiseert zich in de installatie van het Skylight-systeem van Velux. Glaspartijen die u aanpast aan de grootte van uw dak én die garant staan voor een goede isolatie.

  • roofing

  • EPDM

  • isolatie

  • Skylight-dakramen

Zoekt u een ervaren en betrouwbare expert om uw plat dak waterdicht te maken, te isoleren en van dakramen te voorzien? Neem snel contact met ons op

 

"Profis" past de principes van het privaatrechtelijke recht van 8 december 1992 toe.
Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te optimaliseren en verkeer te analyseren.
Bij het analyseren van deze site, zal sommige informatie worden gedeeld met Google. Het gebruik van onze formulieren impliceert de verzameling van strikt noodzakelijke gegevens op uw verzoek.
Door verder te gaan met browsen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons beleid.