Renovatiewerken Tienen

Snelheid, flexibiliteit en heel concurrentiële prijzen zijn maar enkele redenen waarom u voor Profis kiest als uw bouwfirma in Tienen voor uw renovatiewerken. Wat mag u van ons als bouwfirma verwachten? Efficiëntie en een oplossingsgerichte aanpak. En daarin staat u centraal.

Bouwfirma Tienen

Alle soorten renovatiewerken tot aanbouw, bijgebouwen & overkappingen

Werkt u met bouwfirma Profis bvba samen in regio Tienen, dan krijgt u efficiëntie van het moment dat de eerste Profis-medewerker een voet op de werf zet tot de afwerking van het allerlaatste detail.

Elk project heeft maar één contactpersoon. Als bouwfirma coördineren we alle werken en sturen we iedereen aan. En u mag er zeker van zijn: u krijgt altijd de scherpste prijzen.

Renovatiewerken Tienen

U kan bij bouwfirma Profis bvba terecht voor specifieke renovatiewerken zoals bv. gyprocwerken, pleisterwerken of kasten op maat, maar ook voor totaalrenovaties zoals een woningrenovatie, zolderrenovatie of aanbouw.

Wij doen alles van A tot Z. Elke opdracht qua renovatiewerken doen we graag, groot of klein.

Bouwfirma Profis bvba

Het team van bouwfirma Profis bvba bestaat uit dynamische en ervaren professionals, allemaal expert op hun gebied in regio Tienen: interieur-, design- en ontwerpspecialisten, projectmanagers en hoog gekwalificeerde bouwvakkers. Zaakvoerder Valerius Masalar staat elke dag van ’s morgens tot ’s avonds op het terrein. Hij volgt samen met onze projectmanagers uw project persoonlijk en van dichtbij op.

Renovatiewerken Tienen? Van in de ontwerpfase tot en met de definitieve oplevering: als bouwfirma controleren we uw project op elk moment nauwgezet. De met u overeengekomen kwaliteitsnormen, budgetten en termijnen leven we strikt na.

Renovatiewerken Tienen

Aanbouw, overkapping, leefruimte, slaapkamer, zolder, keuken, badkamer, woninguitbreidingen, ramen en deuren, kasten op maat, trappen op maat, gyprocwerken, pleisterwerken, schilderwerken, elektriciteit, sanitair, terras / oprit, etcetera.

Bouwfirma Profis heeft alle kennis en know-how in huis om alle renovatiewerken in regio Tienen, groot of klein, tot een goed einde te brengen. 

GRAAG EEN OFFERTE VOOR UW RENOVATIEWERKEN?

Verbouwen • Renoveren • Bouwfirma • Renovatiewerken • Tienen