(Ver)bouwen met Profis bvba

Snelheid, flexibiliteit en heel concurrentiële prijzen zijn maar enkele redenen waarom u voor Profis kiest als uw bouw- en renovatiepartner. Wat u van ons mag verwachten? Efficiëntie en een oplossingsgerichte aanpak. En daarin staat u centraal.

Onze visie

Zeer strikte opvolging

Werkt u met Profis bvba samen, dan krijgt u efficiëntie van het moment dat de eerste Profis-medewerker een voet op de werf zet tot de afwerking van het allerlaatste detail.

Elk project heeft maar één contactpersoon. Die coördineert alle werken en stuurt ook de eventuele onderaannemers aan. En u mag er zeker van zijn: u krijgt altijd de scherpste prijzen.

Ons team

Het team van Profis bestaat uit dynamische en ervaren professionals, allemaal expert op hun gebied: interieur-, design- en ontwerpspecialisten, projectmanagers en hoog gekwalificeerde bouwvakkers. Zaakvoerder Valeriu Masalar staat elke dag van ’s morgens tot ’s avonds op het terrein. Hij volgt samen met onze projectmanagers uw project persoonlijk en van dichtbij op.

Van in de ontwerpfase tot en met de definitieve oplevering: we controleren uw project op elk moment nauwgezet. De met u overeengekomen kwaliteitsnormen, budgetten en termijnen leven we strikt na.

Specialist in renoveren

Aanbouw, overkapping, leefruimte, slaapkamer, zolder, keuken, badkamer, woninguitbreidingen, ramen en deuren, kasten op maat, trappen op maat, gyprocwerken, pleisterwerken, schilderwerken, elektriciteit, sanitair, terras / oprit, etcetera.

Wij hebben alle kennis en know-how in huis om elke opdracht, groot of klein, tot een goed einde te brengen. 

Gipsplaten: budgetvriendelijk, flexibel en isolerend

Gaat u verbouwen of renoveren? Laat u verrassen door de voordelen van gipsplaten. In vergelijking met metselwerk zijn ze heel wat goedkoper. U gebruikt ze om plafonds af te werken en tussenmuren of voorzetwanden te plaatsen. U snijdt ze in elke mogelijke vorm. Gyproc werkt van nature uit ook isolerend. Gipsplaten houden de koude én het geluid tegen. En bovendien werken ze brandvertragend.

Fijne afwerking

Profis heeft jarenlange ervaring in decoratie en bouw. Wij realiseren al uw ideeën met gipsplaten. U krijgt kwaliteit van de bovenste plank, plaatsing zonder stof of afval en een perfecte afwerking tot in de kleinste puntjes. Onze decoratiespecialist staat in voor het ontwerp dat u voor ogen hebt.

Expert in binnenpleisterwerken

Met Profis zijn al uw pleisterwerken in professionele handen. Wij bepleisteren uw binnenmuren en plafonds met oog voor detail en esthetisch inzicht. In vochtige ruimtes zoals douche, badkamer, garage en kelder kiezen we voor cementering in plaats van bepleistering. En dat doen we ook op plaatsen waar uw pleisterwerk heel wat moet doorstaan.

Herstel en isolatie

Wilt u scheidingsmuren plaatsen? We plaatsen ze, werken ze af met thermische of akoestische isolatie en pleister. Laat het pleisterwerk in uw woning het afweten en wilt u het in ere herstellen? Ook daarvoor schakelt u ons in.

Profis is uw specialist in:

 • pleisterwerken
 • herstelling van gaten en scheuren
 • cementeren
 • isolatie

Decoreren: uw stijl en smaak centraal

Gaat u het interieur van uw bedrijf of woning (her)inrichten? Dan start u met de muren en de vloer. Want zij vormen de basis voor de stijl die u wilt toepassen. Of dat nu rustiek, modern of industrieel is. Profis geeft u advies, ontwerpt, schildert, behangt en plaatst uw tapijt. Echte vakmannen gaan voor u aan het werk en volgen uw smaak.

Snel, efficiënt en netjes

Wilt u uw winkel, kantoor of bedrijfsgebouw decoreren? Of frist u uw studio, appartement of woning helemaal op? Hoe klein of hoe groot uw project ook is, Profis werkt het altijd binnen de overeengekomen timing af. Om dat te realiseren, staat in onze planning één zaak centraal: efficiëntie. En na de werkzaamheden is de schoonmaak voor u een eenvoudige klus. Wij laten alles netjes achter.

Alle decoratiewerken

Van advies over ontwerp tot afwerking: Profis voert alle decoratiewerken in uw woning of bedrijf uit. Wij zijn uw partner voor:

 • decoratieadvies
 • ontwerp
 • decoratie
 • onderhoud
 • renovatie
 • schilderwerken
 • behangwerken
 • vloerbekleding: tapijt, laminaat, parket, …
 • plinten

Specialist in vloer- en muurtegels

Valt u voor de natuurlijke schoonheid van een natuurstenen vloer? Wilt u een mooie muurtegel in uw toilet plaatsen? Of ziet u graag mozaïektegels in uw badkamer?

Gaat u voor uw vloer- en tegelwerken met Profis in zee, dan kiest u voor een team van echte professionals die uw vloeren en muren betegelen volgens de regels van de kunst.

Zo moet u uw slaap niet laten voor de kwaliteit van de afwerking. Nam u een interieurarchitect of –specialist onder de arm? Wij werken nauw met hem samen.

Kasten op maat en omkastingen

Een boekenkast voor uw kantoor, een kleerkast voor uw slaapkamer of een voorraadkast voor uw bergruimte? Of bent u eerder op zoek naar een inloop-, badkamer- of keukenkast? Of wilt u blootliggende water-, elektriciteits- of gasleidingen netjes achter een mooie wand wegwerken?

Profis past al uw kasten en omkastingen volledig aan de ruimte aan en maakt ze zoals ú het wilt. Op basis van uw eigen plannen of in samenwerking met uw decorateur. Samen vormen we uw woon- en werkruimtes om tot de kamers die u altijd al in gedachten had.

Bij Profis hebt u een ruime keuze aan materialen en afwerkingen:

 • beschilder- en behangbare panelen
 • echte of massief hout
 • melamine
 • spiegels
 • rails
 • handgrepen

Maak ook gebruik van het advies van onze decoratrice!

Kwaliteitsvolle houten vloeren

Spreken de charme, de warmte en het natuurlijke karakter van een houten vloer u aan? Profis plaatst, onderhoudt en renoveert uw parketvloeren, plankenvloeren en plinten.

U krijgt van ons advies over de beste houtsoort, de meest aangewezen manier van plaatsing en de juiste onderhoudsmanier en –frequentie.

Centraal in onze aanpak staat uw budget. In functie daarvan garanderen wij u de hoogste kwaliteit.

Tapijt en vinyl: budgetvriendelijk en warm

Zoekt u een budgetvriendelijke en tegelijk warme vloerbekleding? Hoewel het twee totaal verschillende materialen zijn, bieden vast tapijt en vinyl u dezelfde voordelen. Beide zijn heel wat goedkoper dan bijvoorbeeld natuursteen, parket of laminaat. Ze voelen warm aan en dempen het geluid als geen ander.

Snelle en kwaliteitsvolle afwerking

Ook de plaatsing ervan neemt veel minder tijd in beslag. En vooral: de mogelijkheden in kleur, design en combinaties zijn enorm.

Met Profis kiest u voor vakmannen die thuis zijn in de plaatsing van tapijt en vinyl. Ze werken snel en efficiënt en staan in voor een afwerking die zijn gelijke niet kent.

Uw droomkeuken volledig op maat

Een groot deel van uw leven brengt u in uw keuken door. U kookt er, u eet er, uw kinderen maken er hun huiswerk, u werkt er eventjes snel tussendoor op uw laptop. U laat dan ook niets aan het toeval over om van uw keuken de plek in huis te maken waar het praktisch is om te koken, gezellig om te tafelen en aangenaam om wat tijd door te brengen.

Uw plannen en ideeën centraal

Profis maakt uw keuken op basis van uw eigen plannen, of werkt samen met uw architect of ontwerper. Wij staan u bij met praktische raad en designadvies. En op uw vraag maken we een uitgebreide voorstudie om zo tot de keuken van uw dromen te komen. De plaatsing van uw keuken gebeurt altijd onder het wakende oog van de zaakvoerder.

Totaalservice

Met Profis kiest u voor:

 • technisch en decoratief advies
 • een uitgebreide voorstudie
 • werfopvolging door de zaakvoerder
 • plaatsing tot in de details

Uw trappen en deuren terug als nieuw

Vertonen uw trap, deuren of keukenkasten sporen van slijtage? Of vlekken die u er niet meer uit krijgt? Zijn ze hier en daar beschadigd? Profis renoveert uw deuren, trappen en keuken volledig. We nemen het materiaal grondig onder handen en steken de decoratieve elementen in een nieuw kleedje.

Professioneel advies

Een herstelling in de oorspronkelijke staat of een totale make-over in een nieuwe stijl? U kiest, wij voeren uit. Onze decoratrice komt graag bij u langs voor advies. Ze bekijkt de eventuele slijtage en schade grondig. Op basis daarvan vertelt ze u wat uw mogelijkheden zijn om het resultaat te krijgen dat u voor ogen hebt.

Isolatie: roep lawaai en koude een halt toe

U wilt toch ook uw energiefactuur zo laag mogelijk houden? Dat bereikt u onder meer door uw gebouw goed te isoleren. Want isolatie houdt in de winter de koude buiten en de warmte binnen. En op warme zomerdagen blijft het binnen toch aangenaam fris. En hebt u last van straat- of omgevingslawaai? Met de juiste isolatie is uw woning of kantoor een oase van rust.

Alle isolatiewerken

Warme lucht is lichter dan koude lucht. Het grootste deel van de warmte in huis verliest u dan ook via uw dak. Dat alleen al zegt genoeg over het belang van goede dakisolatie. Maar ook de isolatie tussen uw binnenmuren en gevels, achter uw gevelbekleding of in uw gipsplaatwanden staat garant voor een gebouw waarin het warm en comfortabel wonen of werken is. Én ze heeft een positief effect op uw bankrekening.

Plaatsing zoals het moet

Voor al uw isolatiewerken doet u een beroep op Profis. Wij garanderen u de juiste isolatie op de juiste plek. En een professionele plaatsing volgens het boekje waarmee geen enkele energie verloren gaat.

Sanitair en verwarming: wij installeren uw comfort

’s Morgens wakker worden onder een deugddoende douche in een aangenaam warme badkamer. ’s Avonds ontspannen in een lekker heet bad. Een goed boek lezen in de zetel met de verwarming een paar graadjes hoger. We vinden het allemaal vanzelfsprekend. Profis helpt u om dat stukje hemel in uw woning te bereiken.

Alle installatie-, onderhouds- en herstellingswerken:

 • wij installeren nieuw sanitair
 • onderhouden en herstellen gas- en stookolieketels
 • stellen verwarmingsketels en –installaties af
 • vegen schoorstenen
 • ontdooien bevroren leidingen
 • ontstoppen verstopte leidingen
 • herstellen en onderhouden al uw sanitair

Sanitair en verwarming van a tot z

Van eenvoudig toiletkraantje over bad tot state of the art douchecabines: wij installeren uw sanitair van a tot z. En verwarmt u via stookolie, gas, elektriciteit, warmtepompen of zonnepanelen? Ook uw verwarmingsinstallaties plaatsen, herstellen en onderhouden we.

Een greep uit de producten die we installeren:

 • leidingen en afvoeren
 • kranen
 • wasbakken
 • baden
 • douches
 • toiletten
 • boilers
 • verwarmingsketels
 • boilers en geisers op elektriciteit en gas
 • branders

Een veilige en moderne elektrische installatie

Zoekt u een installateur om uw nieuwbouwproject van elektriciteit te voorzien? Of bent u aan het verbouwen of renoveren en moet u uw elektrische installatie vernieuwen omdat de keurder een negatief attest afleverde? Een moderne elektrische installatie moet aan verschillende kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen.

Plaatsing, renovatie en herstelling

Profis plaatst, onderhoudt en vernieuwt uw elektrische installatie. Bij elektriciteitsproblemen gaan we op zoek naar de fout in uw netwerk en herstellen we die.

Onze elektriciens staan voor u klaar om:

 • elektriciteitspanelen en –kasten te onderhouden of te vervangen
 • voedingscircuits te controleren
 • elektrische bedrading te plaatsen of te vernieuwen
 • verlichting te installeren of te vervangen
 • stopcontacten en schakelaars bij te plaatsen

Ontspannen op een perfect afgewerkt terras

In de zomer is uw terras dé plek bij uitstek om na een drukke werkdag te genieten van een glaasje wijn, om een boek te lezen of om gezellig te tafelen met uw familie en vrienden. En dat wilt u toch doen op een terras dat zo vlak ligt als een biljartlaken en dat precies aangelegd is zoals u het wilt?

Profis legt uw terras aan in natuursteen, tegels, klinkers en hout. Gaat u voor exotisch hout of geïmpregneerde den? Daar zijn we specialist in.

Aanleg en onderhoud van bestrating

Ligt uw woning boven het straatniveau en wilt u een trap aanleggen? Is het tijd om de voorlopige kiezellaag op uw oprit te vervangen door definitieve bestrating? Of parkeert u uw wagen liever in de voortuin dan op straat? Profis ontwerpt en realiseert al uw buitenverharding. Klinkers, tegels, natuursteen, kasseien: wij voeren alle bestratingswerken uit én onderhouden het.

Wilt u een buitenterras, -trap, oprit of parking die perfect bij uw woning passen? Ook dat doen we met plezier voor u!

Aanbouw, bijgebouwen & overkappingen

Wilt u extra woonruimte creëren? Ook wanneer u nood hebt aan een extra badkamer, bureel, leefruimte, slaapkamer of terrasuitbreiding kunnen we u een oplossing bieden. Een woninguitbreiding kunnen we perfect realiseren door middel van aanbouw, een bijgebouw of een terrasoverkapping.

Daarbij kunnen verschillende materialen gebruikt worden zodat het geheel perfect aansluit op de stijl en kleur van uw woning. Graag komen we vrijblijvend bij u langs om een inschatting te kunnen maken van uw wensen & voorkeuren.

Ramen en deuren

Doorheen de jaren hebben wij ons ook gespecialiseerd in ramen en deuren en zo doende is ook ramenprofis.be ontstaan. Behalve ramen en deuren bieden we u ook onze diensten aan voor vliegenramen, garagepoorten, rolluiken, zonwering en ventilatieroosters.

GRAAG EEN OFFERTE?

Algemene verbouwingen ● Binnen- en buitenschrijnwerken ● Gevelrenovatie ● Dakwerken